Условия за ползване

Уебсайтът newlight.bg е собственост на „Призма Лайтинг” ООД. Уебсайтът има информативна цел да предостави възможно най-пълна информация за продуктите, предоставяни от "Призма Лайтинг" ООД.

Можете да изберете да ни дадете лична информация в различни ситуации. Например, може да искате да ни дадете информация, като например Вашето име и адрес или имейл, за да кореспондираме с Вас, за да обработим поръчка. Ако ни кажете, че не искате да използваме тази информация, за да осъществим по-нататъшен контакт с Вас, освен да изпълним Вашите искания, ние ще направим всичко възможно да уважаваме Вашите желания. Ако ни дадете лична информация за някой друг, например съпруг или колега за работа, ние ще приемем, че имате тяхното разрешение за това.

Ако поискате нещо от нашия уеб сайт, например продукт или услуга, обратено обаждане или конкретни маркетингови материали, ще използваме предоставената от Вас информация, за да изпълним вашата заявка. За да ни помогне да направим това, можем да споделяме информация с други, например, други части на нашата компания, нашите бизнес партньори, финансови институции, пощенски или държавни органи (например митническите органи), участващи в изпълнението. Във връзка с транзакция може също да се свържем с Вас като част от нашите проучвания за удовлетвореност на клиентите.

Използваме бисквитки, за да подобрим работата Ви с нашия сайт. Използвайки този сайт Вие се съгласявате с нашите условия. Повече може да прочетете тук